Hur ska du fira jul? Vi kommer att fira första delen av julafton med min mamma och andra hälften av dagen med min pappa. Förutom julafton har vi inte gjort några fler planer men det lär ju bokas upp nu i veckan. Vi ska även åka ner till Skåne och hälsa på Johans familj men vi har inte bestämt datum än. 

Viktigaste saken på julbordet? Lax och ägg! Nu när jag är gravid ska man ju tyvärr vara lite försiktig med gravad/kallrökt lax. 

Om du bara fick välja en sort, skulle det bli pepparkakor eller lussebullar? Åh då skulle det bli lussebullar/lussekatter. Älskar saffran så skulle ha svårt att hoppa över det. 


angelica aurell jul 2.jpgangelica aurell jul 2.jpg

Julkorv eller julskinka? Skumtomtar eller knäck? Jag äter inte fläsk så det blir varken julkorv eller julskinka. Är inte så förtjust i skumtomtar men älskar knäck!

Kan du tänka dig att fira jul utomlands? Ja absolut! Har aldrig gjort det men skulle helt klart vara öppen för det. Föredrar dock att åka efter jul som vi har gjort tidigare. 


julklappar varm choklad.jpgjulklappar varm choklad.jpg

Var handlar du helst julklappar? På NK! Där finns allt man vill ha i olika prisklasser. Annars shoppar jag en del online. 

Hur har du julpyntat hemma? Vi har pyntat med några små tomtar som jag köpte på Hovstallets julmarknad, en ljusstake och en liten gran i trä som jag köp på Newport. Förhoppningsvis kommer granen upp i helgen!

Tror du att det blir snö på julafton? Ja! Jag hoppas verkligen på en vit snö. Iallafall några snöflingor tack! 

Vad är det viktigaste med julen? Att spendera tid med nära och kära. Uppskatta och njuta av det man har. 

Etiketter: , ,