jul3.jpgjul3.jpg

Hoppas att ni hade en mysig julafton! Det bästa med julafton var att se Alma så lycklig. Det finns inget som kan slå det! Alma fick träffa tomten igen och hon älskade att titta på Kalle Anka. Hennes favoritpresenter var ett dockhus, en kassa med varor, Kajsa/Mimmi Duplo och ett Nemo-gosedjur. 

Ni som följer mig på Instagram och tittar på mina stories kanske såg mina misslyckade glutenfria muffins som i princip försvann helt över plåten. Skrattade nästan så att jag grät! Jag ville så gärna baka glutenfritt eftersom min lillebror är väldigt allergisk men jag är inget proffs på det här med glutenfritt. Efter mitt misslyckande testade jag ett nytt recept där jag adderade pepparkakskrydda och gjorde en creme chease frosting till. De blev hur goda som helst! 


jul2.jpgjul2.jpg


jul1.jpgjul1.jpg