IMG_7991.jpegIMG_7991.jpeg

Idag slog jag in fler julklappar samtidigt som jag drack en stor kopp kaffe. Jag är inget proffs men tycker att det är jättekul att slå in paket. Det är lite som att lägga pussel.

Till julklapparna använde jag två olika papper med glittriga granar. Köpte dessa i flerpack från Panduro, tror det var 5 rullar som kom med. Jag älskar att använda sidenband, dels för att det är finare men också mer miljövänligt eftersom man till exempel från barnens paket kan spara banden efter. Det är också fint ett knyta en stor rosett runt en flaska vin i gå-bort-present. Inte för att det är några julfester nu men förhoppningsvis nästa år…


IMG_8017.jpegIMG_8017.jpeg


IMG_8047.jpegIMG_8047.jpeg

Psst! Vill du ge en hjälpande hand i jul eller donera till julklappsinsamlingar. Se mitt tidigare inlägg med tips.