2017 var ett underbart år! Jag fick njuta av många härliga resor och underbara Alma fyllde två år. När jag tänker tillbaka på 2017 blir jag varm i kroppen och känner mig väldigt lycklig lottad. Det har varit mycket elände runt om i världen som gjort att jag uppskattat saker och ting ännu mer. Jag har slutat lägga energi på småsaker och istället fokusera på det som verkligen betyder något.


Angelica Aurell Palma Mallorca.jpgAngelica Aurell Palma Mallorca.jpg

Firade in det nya året på Mallorca! Bodde i Palma i tre veckor och gjorde utflykter till våra favoritbyar som Deia, Port de Soller och Valldemossa. Härlig start på 2017!


Angelica Aurell London.jpgAngelica Aurell London.jpg

I slutet på februari åkte jag till London för att fira Ellie Gouldings samarbete med Deichmann. Det var magiskt att höra henne sjunga live, speciellt i en sådan intim miljö. 


angelica-3877.jpgangelica-3877.jpg


wien belvedere.jpgwien belvedere.jpg


wien imperial vienna hotel.jpgwien imperial vienna hotel.jpg

I april reste vi till Wien och det här var mitt tredje besök i staden. Älskar Wien. Bodde på vårt favorithotell Impeiral Vienna. Det var ett perfekt resmål med Alma och vi hade det så mysigt. Glöm inte att spana in min lilla reseguide till Wien. 


angelica-5219.jpgangelica-5219.jpg

I maj flög jag och Johan själva till Rom. Så lyxigt att åka iväg på semester själva! Vi båda älskar Rom och det var underbart att komma iväg dit. Jag var dock sjuk under resan men njöt iallafall. Vi bodde på samma hotell som på våran smekmånad, Aldrovandi Villa Borghese. Om du ska åka till Rom hittar du mina bästa tips här


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Världens bästa tjej fyllde 2 år den 9 juni. Finns inte ord för hur mycket jag älskar henne!


Kokkedal slott.jpgKokkedal slott.jpg


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell baddrakt .jpgAngelica Aurell baddrakt .jpg


Tyskland.jpgTyskland.jpg


grand hotel heiligendamm.jpggrand hotel heiligendamm.jpg

Äntligen kom sommaren! Halleluja! Nu hade vi inte speciell tur med vädret men det var så kul att vara tillsammans hela familjen. Under sommaren 2017 spenderade vi mest tid i Skåne och jag och Johan åkte en sväng själva till Kokkedal slott. Vi hälsade på min morfar en vecka i Timmendorfer Strand och besökte magiska Grand Hotel Heiligendamm innan vi åkte tillbaka till Sverige. 


angelica-0083.jpgangelica-0083.jpg

Den 19 augusti gick jag, Johan och Alma i BB-marschen. Det här är ett ämne som är oerhört viktigt och det gör mig så arg att förlossningsvården inte prioriteras. Det var första gången jag demonstrerade men absolut inte sista gången. 


angelica-1627.jpgangelica-1627.jpg

Den 13 september firade jag och Johan tre år som gifta. Åh vad jag älskar honom! 


angelica-2550.jpgangelica-2550.jpg

Jag och Johan åkte en långweekend till Amsterdam för att fira vår bröllopsdag. Nu åkte vi ett par dagar senare men syftet var att fira oss! Här visste jag att jag var gravid men hade inte gått ut på det i bloggen eller på Instagram än. 


angelica aurell gravid gravidmode.jpgangelica aurell gravid gravidmode.jpg

Den 4 oktober gick jag ut med att jag var gravid! Då var jag i vecka 13 och man såg redan magen rätt tydligt. 


IMG_1783.jpgIMG_1783.jpg

I november åkte vi till Marbella för att hälsa på Johans föräldrar. De var där på långsemester så vi passade på att hälsa på och få lite sol!


3ED6965B-5CFE-4E20-95F8-C7F388653E25.JPG3ED6965B-5CFE-4E20-95F8-C7F388653E25.JPG

Den här julen med Alma har varit underbar. Det har varit så kul att se henne så lycklig! Det har inget med presenter att göra utan se henne så glad kring familj, släkt och vänner.