Angelica Aurell gravidstil.jpgAngelica Aurell gravidstil.jpg


saint tropez wrapklanning.jpgsaint tropez wrapklanning.jpg

Maxiklänning Saint Tropez Örhängen Caroline Svedbom Nagellack Essie

Gott nytt år! Hoppas att ni hade en härlig nyårsafton! 

Jag, Alma och Johan firade nyårsafton hemma hos några vänner som bor i närheten. De har en son i samma ålder så det är kul att de kan leka med varandra. Vi åt toast Skagen till förrätt, gratinerad hummer till huvudrätt och en citronmaräng paj till efterrätt. Det var hur gott som helst men tyvärr kunde jag inte njuta ordentligt. 

I början av kvällen fick jag väldigt ont i övre delen av magen, som en tryck och smärta strax under bröstkorgen. Det var väldigt obehagligt och jag fick vila på soffan. Jag har ingen aning vad det kan bero på men när jag googlade kom det upp havandeskapsförgiftning och andra läskiga saker. Som tur var ska jag till min barnmorska imorgon så då får jag fråga mer!