gravid gravidmode vecka 26.jpggravid gravidmode vecka 26.jpg

Imorgon går jag in i vecka 27! Det är tre månader kvar nu så det känns som att man börjar närma sig målet, sakta men säkert. Jag har inte fått någon kallelse för mitt önskade kejsarsnitt än men jag antar att det beror på alla röda dagar. Funderar på att ringa BB Stockholm efter helgen och se om jag kan skynda på processen lite.

Min gravidstatus just nu är:

  • Ser sparkar utanpå magen varje dag nu, det är så himla häftigt tycker jag!
  • Har inte känt av någon form av foglossning på ett tag nu
  • Var hos barnmorskan idag och hon ligger rakt över magen och högt upp vilket troligtvis orsakade smärtan jag kände på nyårsafton
  • När jag skulle väga mig trodde jag att det var 12, 13 kilo plus men det var 8 kilo. Inte för att det egentligen spelar någon roll men jag blev lättad