gravid vecka 29 gravidmage Angelicas Closet Angelica Aurell.jpggravid vecka 29 gravidmage Angelicas Closet Angelica Aurell.jpg

Det känns som att alla runt omkring mig säger att tiden går så snabbt men jag vet inte om jag håller med. Jag tycker att den här graviditeten har gått så långsamt! Nu är jag iallafall i slutet av vecka 29 och imorgon går jag in i vecka 30. Under vecka 29 har jag faktiskt inte mått så bra vilket jag har skrivit tidigare om i bloggen. Jag längtar efter att få känna mig pigg igen! 

Jag vill alltid försöka tänka lite positivt och nu känns det som att man börja räkna ner till födseln. Planerade kejsarsnitt brukar ju göras runt vecka 39 så det är alltså 9 veckor kvar. Målet är i sikte! Wiho! 

Min gravidstatus just nu: 

  • Känner tyvärr av min foglossning igen, suck! Det är framför allt när jag ställer mig upp som smärtan kommer. Aj, aj, aj…
  • Veckorna mellan 29-32 är starka tillväxtveckor (har jag hört) och jag känner av hormonerna rejält. Humöret är en bergodalbana och kroppen känns tung. 
  • Lilla tjejen fortsätter att vara extremt aktiv vilket jag älskar. Kanske inte när hon sparkar mot revbenen men annars är det mysigt med all rörelse. 
  • Jag drömmer väldigt lustiga drömmar. Det gjorde jag under förra graviditeten också. Ibland kan jag vakna på morgonen och skratta lite bara för att jag drömmer så sjuka saker. 


gravid vecka 29 Angelica Aurell.jpggravid vecka 29 Angelica Aurell.jpg