rosor harpers bazaar croissant.jpgrosor harpers bazaar croissant.jpg

Idag har jag en riktigt dålig dag. En sådan där dag när man bara vill dra täcket över huvudet. Jag är så himla trött i kroppen och känner av foglossning igen. Allt känns bara fel, fel, fel. Det är ingenting speciellt utan graviditeten och dess hormoner som spökar. 

Dagar som denna känner jag mig lyckligt lottad som drivet eget. Jag jobbar hemifrån och kan sitta här osminkad i myskläder och jobba i mitt eget tempo. Det är guld värt. 

Vad hjälper då när man har en dålig dag? Att acceptera att vissa dagar är dåliga, man behöver inte alltid känna sig på topp med gravidglow. För mig hjälper det också att unna sig något extra, som att läsa en tidning i lugn och ro och mumsa på något gott. 


croissants.jpgcroissants.jpg


croissants bazaar rosor.jpgcroissants bazaar rosor.jpg


kaffe.jpgkaffe.jpg