Angelica Aurell gravid.jpgAngelica Aurell gravid.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Gucci marmont.jpgGucci marmont.jpg

Gravidjacka Mamalicious Fuskpäls DAY Väska Gucci innehåller affiliatelänkar

Det här är typ min standardoutfit om dagarna! Varmt och bekvämt…

Eftersom min mage och mage växer blir det svårt med mina vanliga jackor och fuskpälsar. Jag har en eller två som fungerar men det börjar strama rejält. Därför bestämde jag mig för att köpa en gravidjacka som jag kan ha till våren kommer.

Den här var på rea och dessutom kan man ha den efter graviditeten, blir perfekt för bus i parken med Alma eller vid promenader. En tjejkompis som inte är gravid testade jackan och man såg inte ens att den är gjord för gravida då den har spännet i midjan och drar ihop sig lite i tyget. Tummen upp för gravidplagg som man kan använda efter också!