semla tosses.jpgsemla tosses.jpg

Yes, yes, yes! Mitt besök på BB Stockholm gick bra och nu har jag fått ett datum för mitt planerade kejsarsnitt. Det var en känslosam förmiddag så nu är jag helt slut. Innan jag gick hem köpte jag med mig en semla från Tösses och efter parkerade jag mig i sängen hemma. Det känns som att mitt huvud har sprungit ett maraton. 

Jag var så nervös när jag kom till BB Stockholm och de hade mycket att göra så jag fick vänta 45 minuter extra på mitt möte. Nu hade jag inte bråttom men jag blev ännu mer nervös av att vänta. 

När det var min tur fick jag träffa en läkare och som tur var hade hon redan fått all min information. Hon hade läst anteckningarna från läkaren som beviljade mitt första snitt och min barnmorska hade redan beskrivit min förlossningsskräck detaljerat i remissen. Det var skönt att inte behöva sitta och förklara allt i detalj men det blev ändå känslosamt för mig. Ett par minuter senare sa iallafall läkaren att hon inte tänkte göra en annan bedömning och att hon redan tittat på datum för kejsarsnittet. Phu! Jag fick välja mellan två datum och kommer att snittas i vecka 39. 

Även om jag redan har gjort ett kejsarsnitt så har jag känt mig stressad och orolig inför det här mötet. I mig fanns ändå rädslan att någon skulle försöka övertala mig. Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det känns att ha det här klart! Nu kan jag koppla av de sista veckorna innan vår nya familjemedlem kommer. 


semla.jpgsemla.jpg


fika.jpgfika.jpg