stuck.jpgstuck.jpg

Vi börjar sakta men säkert komma i ordning i lägenheten. Iallafall med alla möbler som vi hade sedan innan. Vi behöver inte renovera men det är fortfarande mycket som ska fixas och planeras, speciellt när det kommer till barnrummen. Vår nya familjemedlem kommer sova hos oss först men sedan flytta till ett eget sovrum där tiden är passande. 

I vårt sovrum står iallafall vår säng och två fåtöljer med kuddar men det är ungefär det. Vi har inte hunnit inreda ordentligt utan vår plan är att bo in oss ett tag innan vi gör stora beslut. Vi klurar bland annat på att platsbygga en garderobslösning och jag vill hitta en kristallkrona. Det bästa med vårt sovrum är iallafall de magiska dubbeldörrarna!

Förra veckan beställde jag ett nytt överkast och jag längtar till det kommer. Jag ville först köpa ett i beige men det blev en annan färg istället. Vilket det blev får ni se så fort jag hämtat ut det! När det kommer till sängkläder är jag besatt av PelleVävares mjuka i bomullssatin. Man vill aldrig kliva ur sängen…


sovrum inspiration.jpgsovrum inspiration.jpg


stuck tak.jpgstuck tak.jpg


pellevavare paisley.jpgpellevavare paisley.jpg