linum overkast.jpglinum overkast.jpg

Att vara sjuk och höggravid är ingen bra kombination. Jag började känna mig dålig i måndags och natten till tisdag kunde jag knappt sova. Jag hade feber, ont i kroppen och kände mig helt matt. Igår gick jag knappt ur sängen och hade ingen aptit. Som tur var känner jag mig bättre idag och jag är glad att det är på väg åt rätt håll! Det känns som att kroppen är mer känslig nu under graviditeten och allt blir så mycket jobbigare än i vanliga fall. 

Idag har jag underhållit mig själv med serier,  läst ett nummer av brittiska Harpers Bazaar och bläddrat i coffee table böcker. The Grand Budapest Hotel köpte jag i en spontan present till Johan för ett tag sedan, perfekt för dig som älskar filmen!

Förresten, hur fint är inte det här rosa överkastet som jag köpt från Linum? Älskar att det är i sammet och har den där perfekta rosa nyansen. Jag ville ha ett brunt först men sedan kom vi fram till att det vore roligare med en färg som kan bryta mot det beiga och vita.


linum paolo tekopp indiska.jpglinum paolo tekopp indiska.jpg


the grand hotel budapest hotel book.jpgthe grand hotel budapest hotel book.jpg