gravid vecka 36 Angelica Aurell.jpggravid vecka 36 Angelica Aurell.jpg

Gravidklänning Tiffany Rose Jacka Pellobello Armband Alexander McQueen

Jag måste säga att vecka 36 har varit en jobbig vecka. I fredags började det klia över hela mig och jag har också fått väldiga problem med foglossning/falsk ischias. Jag haltar fram och varje steg gör ont. 

Min gravidstatus just nu:

  • Träffade min barnmorska i tisdags och allt ser bra ut med lilltjejen i magen. Hon har inte fixerat sig än men ligger med huvudet ner. Hon sparkar massor och ”putar ut” med rumpan. Nu spelar det ingen roll om hon fixerat sig eller ej eftersom jag ska göra ett planerat kejsarsnitt.
  • I onsdags fick jag ta blodprover för att undersöka mitt kliande. Det kan vara problem med levern/gallan vilket kallas hepatos men det är som tur var inte så vanligt. Ska få mina svar idag så håller tummarna att mina prover är bra! 
  • Jag har även träffat en läkare för foglossningen/ischias/kliandet och hon bestämde sig för att sjukskriva mig. 
  • I allt det här känner jag mig deppig men samtidigt sjukt motiverad att det är mindre än 3 veckor kvar. Jag tar varje dag som det kommer och försöker att fokusera på allt som är positivt!