vit mode shoppingtips.jpgvit mode shoppingtips.jpg

Klänning med knytband La Redoute / Solglasögon Gucci / Väska Mansur Gaviel / Topp med rosett Mango / Prickig kjol Baum und Pferdgarten / Kuddfodral Leilas / Pumps Rizzo / Klänning Morris Lady / iPhoneskal Ideal of Sweden / Glow shot YSL / Blus med knytband Vila / Kruka DBKD / Örhängen Snö of Sweden

Vitt är en av mina favoritfärger och det gäller året om. Det är en färg som får en att känna sig pigg och fräsch! Kanske inte den bästa med småbarn men man har ju tvättmaskin… Just nu längtar jag efter vita klänningar, en lätt solbränna och kanske ett par vita solglasögon till.

Den härliga kudden i vitt och guld köpte jag precis till Almas rum. Gulligt med ett A eftersom det både passar till Alma och Aurell. Hennes rum går mest i vitt, guld och rosa så tror denna kommer passa perfekt!