kaffe donuts ideal of sweden.jpgkaffe donuts ideal of sweden.jpg

Hoppas att ni har haft en härlig helg! Mina besvär med falsk ischias har tyvärr blivit värre så det här helgen har jag inte gjort mycket. Fredagen blev lugn och i lördagskväll var vi på middag hos några vänner. I söndags var Almas bästa vän som vi lärde känna i mammagruppen hemma hos oss och på kvällen kom min mamma med sambo på middag. Jag har inte rört mig många meter för varje steg jag tar smärtar som tusan.

När man inte mår så bra gäller det att fokusera på positiva saker. Ibland väldigt små saker. Som dessa små rosa donuts som jag mumsade på i helgen. Jag orkar inte bry mig om min kost just nu utan äter det jag känner och är sugen på! 


rosa donuts pellobello clutch.jpgrosa donuts pellobello clutch.jpg


fika donuts rosa kaffe.jpgfika donuts rosa kaffe.jpg