rosa paskris.jpgrosa paskris.jpg

Igår hade jag otroligt ont av min gravidischias och på kvällen kunde jag nästan inte röra mig. Det kändes som någon högg mig med en kniv, aj aj aj! Idag bestämde jag mig iallafall för att bara vila kroppen, undvika belastning och för mycket rörelser. Nu är det ju så fint väder ute så det tar emot att vara inne men jag måste verkligen lyssna på kroppen. Jag har spenderat stora delar av dagen i sängen. Nu är det iallafall inte lång tid kvar, två veckor närmare bestämt. 

Förutom att jag längtar efter vår nya familjemedlem så ser jag fram emot påsken. Jag älskar påsken! Har så många roliga minnen från när jag var liten med påskjakt och annat kul. Det här året tänkte jag göra en liten påskjakt för Alma fast hemma i lägenheten. Igår köpte jag hem en bunt påskris och några dekorativa påskägg i Fabergéstil. Tänkte dekorera lite mer till helgen men det här är en bra början iallafall! 


paskris rosa fjadrar.jpgpaskris rosa fjadrar.jpg

Blev en bunt ljusrosa fjädrar


angelica-9147.jpgangelica-9147.jpg

Här har jag spenderat min dag


vaggklocka rokoko guld.jpgvaggklocka rokoko guld.jpg

Äntligen har vi fått upp den här underbara väggklockan som gått i Johans släkt


tulpaner petite friture.jpgtulpaner petite friture.jpg

Den här burken med kaninöron från Petite Friture får mig alltid att le!