RR4C9714.jpgRR4C9714.jpg

Nu är det 2 veckor kvar till mitt kejsarsnitt – halleluja! Jag känner mig isolerad och är ärligt talat så himla trött på att vara gravid. Jag vill inte vara otacksam men nu är det faktiskt jobbigt. Känns som att gravidproblemen aldrig tar slut och det tar på en både fysiskt och psykiskt. 

Min gravidstatus just nu:

  • Min falska ischias har tyvärr blivit värre under veckan. Jag kan knappt gå och ibland vill jag bara gråta. Har ont varje steg jag tar, i vridningar och ibland när jag ställer mig upp. De senaste två nätterna har jag sovit väldigt dåligt då jag vaknar av smärta varje gång jag vänder på mig. Tyvärr finns det ingenting som man kan göra och det känns lite sent att gå på akupunktur etc… 
  • Jag tog ju prover för eventuell hepatos men dessa kom tillbaka med bra resultat. Jag tog uppföljningsprover för lever/galla nu i veckan men idag fick jag besked att de inte var lika bra. Mina värden är över normal men under behandlingsnivå så jag hoppas att de inte stiger. 
  • I övrigt känner jag mig faktiskt pigg så det är synd att inte få njuta av den här graviditeten. Nu räknar jag ner till förlossningen istället!