påskdukning.jpgpåskdukning.jpg

Hoppas att ni har en härlig påsk! Vi började fira på Skärtorsdagen med middag hemma hos oss. Jag hade bland annat dukat med guldiga påskägg (fyllda med godis såklart), guldprickiga servetter och kycklingar på glasen. Alma tyckte kycklingarna var så söta!

Under helgen har vi bara tagit det lugnt men i fredags promenerade vi till Djurgården, busade med Alma på gräsmattorna, hittade blommor och lunchade på Ulla Winbladh. Kändes fantastiskt att kunna gå en promenad utan smärtor! Det var flera veckor sedan nu. Alma har fått gå två äggjakter under påsken. En som min mamma med sambo ordnade på torsdagen och en i lägenheten på lördagen. Jag hade lagt ut spår av chokladägg som ledde fram till olika påskägg. Det var underbart att se henne så glad och överraskad! 


paskagg.jpgpaskagg.jpg


påskägg guld.jpgpåskägg guld.jpg


godis.jpggodis.jpg


paskagg.jpgpaskagg.jpg


morotsmuffins.jpgmorotsmuffins.jpg


paskris paskagg.jpgpaskris paskagg.jpg