Igår fyllde lilltjejen 3 veckor och den första tiden har gått så snabbt! Vi gör inte speciellt mycket om dagarna utan det blir mest mys här hemma varvat med små promenader. 


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Förutom allt det gosiga är det två saker som jag tycker är jobbiga. Det första är att jag helammar och varje gång hon äter blir jag trött. Jättetrött. Perfekt på natten (lätt att somna om) men frustrerande på dagen eftersom det känns som att jag blir groggy. Amningen fungerar ju bra fysiskt men jag tycker faktiskt att det är psykiskt jobbigt att bli så trött.

Det andra är att jag i princip bara kan ha 4 plagg ur min garderob. Just nu är jag i något slags mellanläge eftersom jag är långt ifrån min vanliga kropp samtidigt som plaggen ska gå att amma i. Kanske ett löjligt ”problem” men för mig som älskar kläder är det rätt trist. Det handlar inte om att jag ska hetsa mig tillbaka utan att jag helt enkelt saknar min garderob.