inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Ett plagg som jag trivs väldigt bra i är maxiklänningar! Både till vardags och fest.

Det enda som är lite trist är att jag i nästan alla fall måste ta klänningar till skräddaren eftersom jag är 161 cm. Man kan ju lägga upp klänningar själv men jag är helt värdelös med en symaskin. 

När det kommer till maxiklänningar tycker jag att det finns ett bra utbud för både budget och lyx. Jag shoppar många av mina klänningar på Asos som alltid har många godbitar att välja mellan. Den pudriga maxiklänningen köpte jag för snart två år sedan och den har använts flitigt. Här nedan tipsar jag också om åtta andra favoriter just nu!


maxiklanningar tips.jpgmaxiklanningar tips.jpg

Spets Ganni / Babyblå Cathrine Hammel / Puderrosa By Malina /Med knytband French Connection / Volanger U Collection / Lila Nelly Eve /  Blommig YAS / Rosa med knyt Nelly Eve