guerlain polhem pr.jpgguerlain polhem pr.jpg

Idag bjöd Guerlain och Polhem pr in till en härlig lunch på Wienercafeet. Det franska parfymhuset kommer börja sälja utvalda parfymer på Kicks och det skulle firas. Att äta en god lunch med trevligt sällskap, dricka lite bubbel och dofta på parfymer är inte helt fel en vanlig tisdag! Efter lunchen fick man med sig en liten prinsesstårta hem, så himla sött!

Det här var första gången som jag gjorde någonting utan Livia. Visst kunde jag ha tagit med henne men det är inte så kul om hon skriker rakt ut under en presentation. Plus att jag vill unna mig lite egentid. Under lunchen rullade Johan henne en sväng så de var inte långt borta om hon skulle blivit akut hungrig. 


guerlain.jpgguerlain.jpg


guerlain mon florale.jpgguerlain mon florale.jpg


guerlain cake wienercafeet.jpgguerlain cake wienercafeet.jpg