IMG_1594.jpgIMG_1594.jpg

Den här långhelgen har varit helt fantastisk! Har haft det så mysigt och vädret har ju varit som varma sommardagar. Under både fredagen och lördagen stod picknick på agendan och det är bland det bästa jag vet. Speciellt om man har med sig stora lass med jordgubbar.

Från fredag till lördag var jag själv med Alma och Livia. Det var ju inte det lättaste, speciellt inte när man ska blanda välling och läsa böcker för Alma medan man ammar haha. Multitasking deluxe. Det gjorde iallafall att jag känner mig stark som mamma.

Igår var en av de härligaste dagarna på länge. Efter lunch hade vi några vänner över på rose och sedan gick vi tillsammans till Fionas namngivning som var på Sjö & Land. Det var så mysigt ordnat och tårtan var som en dröm! Efter någon timme gick vi vidare ut på Djurgården och det slutade att vi hamnade på Ulla Winbladh för middag. 


angelicas closet angelica aurell barn.jpgangelicas closet angelica aurell barn.jpg


ulla winbladh.jpgulla winbladh.jpg


ulla winbladh.jpgulla winbladh.jpg


namngivning.jpgnamngivning.jpg


namngivning dop tarta.jpgnamngivning dop tarta.jpg


picknick .jpgpicknick .jpg