Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelicas Closet barn Livia.jpgAngelicas Closet barn Livia.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet.jpg

På onsdag blir Livia 6 veckor gammal och jag är så himla lycklig att hon finns i vårt liv. Det har tagit en stund för mig att förstå att jag är tvåbarnsmamma men det är verkligen den bästa känslan! Det känns så rätt och mäktigt. 

Livia har fortfarande ont i magen då och då men enligt vår barnmorska brukar det vara som värst tiden mellan 4-6 veckor. Jag håller tummarna att det går över snart för jag tycker så synd om henne när hon har ont. Gulheten är iallfall borta! Två roliga saker är att Livia har blivit mer och mer ”med” och är duktig på att hålla sin nacke. 

Bilder av Malin Göransson