Day birger et mikkelsen.jpgDay birger et mikkelsen.jpg

Idag var jag uppe hos DAY Birger et Mikkelsen för en kaffe och titt på höstens kollektioner. Jag missade tyvärr deras pressvisning för någon vecka sedan så det var kul att se plaggen! Till hösten ser vi bland annat djupa nyanser av lila och grönt, vackra spetsar och lurex. Så mycket fint att sukta efter!

För er som gillar DAY och 2NDDAY lika mycket som jag vill jag tipsa om deras utförsäljning som är fredag och lördag den här veckan. Jag fick höra idag att det kommer finnas tusentals plagg! Jag hoppas på att kunna göra några härliga fynd för jag gillar verkligen deras kvalitet.


day birger et mikkelsen.jpgday birger et mikkelsen.jpg

Älskar den här djupa nyansen med matchande skärp i sammet!


day birger leopard kappa.jpgday birger leopard kappa.jpg

Okej, den här måste jag köpa till hösten. En helt ljuvlig fuskpäls med knytband i midjan.


day birger et mikkelsen spetsday birger et mikkelsen spets

Nätta spetslinnen är alltid vackert! Den här vore fin till en lite vippigare skinnkjol.