Angelica+Aurell+leopard+DAY+Dagmar+sno+vinter.jpgAngelica+Aurell+leopard+DAY+Dagmar+sno+vinter.jpg

Jag började min morgon med att rensa bilder på min gamla dator. Den är överfull och jag måste sortera ut vad jag ska behålla och inte. Jag har bestämt att jag ska bli bättre på att framkalla bilder (tror att jag har tänkt så i flera år nu haha) och göra fotoalbum och en fotovägg. Vill gärna ha en liten fotovägg i hallen, tycker att det är en trevligt sätt att komma hem på.

Bland bilderna hittade jag dessa som är två år gamla. Titta så mycket snö det var! Jag saknar verkligen snö nu när det är så mörkt och grått ute. Sen är det jättekul för barnen att bygga snögubbar och åka pulka. Jag hoppas verkligen att det blir en vit vinter för förra året kom det knappt någon snö i Stockholm.


Angelica+Aurell+barn+sno.jpgAngelica+Aurell+barn+sno.jpg


Angelica+Aurell+sno+vinter+Djurgarden+fuskpals+dagmar.jpgAngelica+Aurell+sno+vinter+Djurgarden+fuskpals+dagmar.jpg