Angelica Aurell Angelicas Closet In Classic Fashion.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet In Classic Fashion.jpg

Jag älskar ju klassiskt mode med en twist, kläder som inte går ur tiden och som man kan ha år efter år. När man träffar någon som tänker exakt likadant kan det ju inte bli något annat en vänskap, eller hur? När jag träffade Anna-Karin från Inclassicfashion för första gången bestämde vi oss för att fota en outfit ihop. Prickigt mötte randigt

Efter lunchade vi ihop på T/bar och det var så himla mysigt. Även om vi aldrig hade träffats innan kändes det som vi redan kände varandra. Det här är nog det bästa med sociala medier, att man har möjlighet att knyta kontakter och träffa nya vänner! 

Det är så kul att jag och Anna-Karin har samma syn på mode och hon har alltid så inspirerande outfits. Hennes randiga klänning är otroligt fin och den har dessutom en vacker detalj i ryggen som ni kan se mer av i hennes blogg. Glöm inte heller att följa Anna-Karin på Instagram under inclassicfashion.


Angelicas Closet In Classic Fashion.jpgAngelicas Closet In Classic Fashion.jpg


prickig kjol Alexis stavaska.jpgprickig kjol Alexis stavaska.jpg


Rolex klocka.jpgRolex klocka.jpg


cult gaia stravaska.jpgcult gaia stravaska.jpg


heelow skor.jpgheelow skor.jpg

Jag har på mig en prickig kjol från Alexis, t-shirt från American Vintage, pumps Rizzo och klocka från Rolex. Stråväskan är från H&M men är lite omgjord med sidenband och en brosch. Anna-Karin har på sig en randig klänning från COS med väska från Cult Gaia och skor från Heelow. 

Bilder av Malin Göransson