nattou troll bebis.jpgnattou troll bebis.jpg

Jag får ofta frågor från vänner och bekanta hur det känns med två barn. Om jag ska vara helt ärligt så är det inte så mycket jobbigare än med bara Alma. Man är ju redan upptagen så det är svårt att bli ännu mer upptagen haha. Visst är det skillnad men inte alls som jag trodde! 

En sak som jag älskar är att jag är mer avslappnad med Livia. När Alma var i samma ålder ville jag absolut inte att någon skulle pilla på henne i onödan och var livrädd för sjukdomar. Jag vill såklart inte att Livia ska bli sjuk heller men jag känner att jag är lugnare och inte lika orolig över småsaker. 


bebis fot.jpgbebis fot.jpg

Bebisfötter är typ det sötaste som finns!


angelicas closet bebis.jpgangelicas closet bebis.jpg

Livia älskar sin musikmobil från Nattou, den hade Alma innan


angelica aurell angelicas closet.jpgangelica aurell angelicas closet.jpg

Den här söta koftan med volanger är från Polarn O. Pyret