kaffe Angelica Aurell Angelicas Closet Stockholm Ceannis.jpgkaffe Angelica Aurell Angelicas Closet Stockholm Ceannis.jpg


fika kaffe Angelica Aurell Ceannis Dry Lake Davida Rizzo.jpgfika kaffe Angelica Aurell Ceannis Dry Lake Davida Rizzo.jpg


frukost Ceannis iDeal of Sweden Angelicas Closet.jpgfrukost Ceannis iDeal of Sweden Angelicas Closet.jpg

God morgon! Så härligt med söndag! Dessa bilder togs tidigare i veckan men jag har faktiskt ätit en croissant och är inne på andra koppen kaffe. Om jag får välja har jag helst lite lemoncurd eller jordgubbsmarmelad på min…

Här hemma laddar vi inför semestern och det ska bli så skönt att komma iväg ett tag. Vi kommer börja med Skåne och oj vad jag längtar efter miljöombyte. Det kommer ta ett tag att packa för hela familjen så vi får se när vi kommer iväg egentligen haha. Nu med två barn är det ju en hel del som ska med!
 

Bilder av Malin Göransson