inlägget är i samarbete med Åhléns och innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Tyskland ahlens.jpgAngelica Aurell Tyskland ahlens.jpg


carin wester skjorta ahlens angelica aurell tyskland.jpgcarin wester skjorta ahlens angelica aurell tyskland.jpg


wera stockholm ahlens solhatt.jpgwera stockholm ahlens solhatt.jpg

Solhatt Wera Stockholm Skjorta Carin Wester

Här i Tyskland njuter vi av dagar på stranden, något som jag har längtat länge efter! Jag har många barndomsminnen här så det är kul att ta dessa vidare till Alma och Livia.

På stranden går jag mest runt i baddräkt men då och då klär jag på mig någonting svalt för att skydda kroppen lite extra. Just nu är min favorit en klassisk vit skjorta och den ovan kommer från Carin Wester. Modellen är tidlös och fungerar ju lika bra på stranden som till jobbet. En solhatt är ett måste för mig då jag lätt bränner mig i hårbotten. Den här har jag fått många komplimanger för och det bästa är att den kostar under 400 kronor.