syskon angelica aurell.jpgsyskon angelica aurell.jpg


angelica aurell barn syskon.jpgangelica aurell barn syskon.jpg

När Alma och Livia somnade såhär en eftermiddag kunde jag inte låta bli att ta en bild. Så mycket kärlek på samma gång. 

När Livia föddes för snart 4 månader sedan var jag nervös för hur det skulle påverka Alma. Skulle hon känna sig utanför? Skulle hon bli väldigt arg? Man hör ju blandade historier från vänner och bekanta så man hade ingen aning om hur det skulle bli. 

Ibland när vi ska gå ut har Alma sagt ”Livia får stanna här hemma” och visst kan hon bli avundsjuk. Som mamma är det jobbigt för man vill ju att båda ska vara glada. Den senaste tiden har Alma blivit mer mammig så jag försöker ge henne mycket närhet och egna stunder med mig. Vi försöker inkludera henne i det mesta vi gör med Livia så hon får känna sig delaktig och viktig. 

I det stora hela gått jättebra med Alma. Över all förväntan. Hon är oftast så lycklig över sin lillasyster och vill gärna visa upp henne för alla! Det ska bli så kul när dessa små tjejer kan leka ihop och jag älskar att se hur deras relation utvecklas. Syskonkärlek är bland det finaste som finns.