Angelica Aurell mamma.jpgAngelica Aurell mamma.jpg

Det var ju inte alls många dagar sedan jag skrev det här inlägget om relationen mellan Alma och Livia. Att det hade gått så bra och att Alma var precis som vanligt. Det har nu ändrats! 

Sedan ungefär en vecka tillbaka har Alma blivit mycket mer avundsjuk. Som tur var är hon inte arg på Livia men nästan varje gång jag matar henne vill hon att vi ska leka. Jag kan ju inte leka precis då och då blir hon ledsen och säger att ingen vill leka med henne. Alma är mer mammig, känslosam och frustrerad över att inte få lika mycket uppmärksamhet. Jag och Johan gör såklart vårt bästa men det verkar inte hjälpa just nu. 

Jag tror och hoppas att det kommer bli bättre när Alma börjar förskolan igen. När hon får leka med sina kompisar och komma in i rutiner. Som mamma blir jag lite ledsen av att se henne frustrerad men jag antar att det är en del av hennes utveckling som storasyster!