IMG_2177.jpegIMG_2177.jpeg


IMG_2175.jpegIMG_2175.jpeg

Just nu håller vi på att bygga om lite i tjejernas rum. Väggen mellan rummen var inte helt igensatt och man kunde gå mellan rummen, rätt mysigt men det gjorde också att rummen kändes mindre och oproportionerliga. Nu är iallafall den gamla väggen riven och en ny är uppe för att skapa bättre balans. Det är nästan klart men vi kommer inte hinna färdigställa allt då jag snart ska operera mig. Så mindre saker som golvlister och ny golvfärg får vänta någon vecka.

Först sa Alma att hon ville ha egen rum igen men nu har hon ångrat sig och vill fortsätta dela med Livia. Jag tycker att det är så mysigt att de vill dela rum så vi kommer fortsätta ha ett sovrum och ett lekrum. Det som jag tycker är klurigt är hur man ska placera sängar och möbler för rätt harmoni. Förvaring är jätteviktigt så tjejerna själv kan hitta och städa undan sina leksaker. Vi ska klura lite på det men här nedan ser ni några av mina inspirationsbilder från Pinterest.


barnrum inspiration.pngbarnrum inspiration.png