Angelica Aurell mode outfit.jpgAngelica Aurell mode outfit.jpg

Kavaj DAY Birger et Mikkelsen Klänning A by Anna Slingbacks Unisa Väska Gucci Nagellack Essie

Jag älskar prickigt och den här klänningen från svenska A by Anna tycker jag är så himla söt. I slutet på förra veckan hade jag klänningen med min favoritkavaj från DAY.Den är väldigt kort i modellen så den fungerar ju lika bra med jeans eller ett par svarta byxor nu till hösten.

När det kommer till klackar vill jag gärna ha så bekväma par som möjligt och dessa från Unisa har jag använt flitigt den senaste tiden. Jag har alltid gillat slingbacks som jag tycker ger fötterna ett nättare intryck.


Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet.jpg


A by Anna Gucci Unisa Angelica Aurell.jpgA by Anna Gucci Unisa Angelica Aurell.jpg