Inlägget är i samarbete med Jotex och innehåller affiliatelänkar


siffpuff jotex.jpgsiffpuff jotex.jpg


inredning sittpuff jotex vardagsrum.jpginredning sittpuff jotex vardagsrum.jpg


vardagsrum jotex.jpgvardagsrum jotex.jpg


Angelica Aurell Jotex sittpuff blommigt inredning.jpgAngelica Aurell Jotex sittpuff blommigt inredning.jpg

Hur söt är inte min nya sittpuff från Jotex? Jag älskar färgen och storleken som passar perfekt i vårt vardagsrum. Tror att puffen kommer få hamna bredvid kakelugnen. Jag är så nöjd med mitt köp och prislappen var endast 499 kronor.

I samarbete med Jotex får ni 20% rabatt på ett helt köp! Rabatten gillar inklusive möbler och mattor. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller rea. Giltig till och med 2018-09-02, endast en gång per kund. Klicka här och ange koden ANGELICASCLOSET20 i kassan för att ta del av erbjudandet.