dop hedvig eleonora.jpgdop hedvig eleonora.jpg

Snart är det ju dags för Livias dop och idag tittade jag på bilderna från Almas dag. Det var en mysig eftermiddag och Alma tyckte att det var så kul med vattnet! Hon var 10 månader då och så nyfiken på allt omkring! På Almas dop var vi omkring 60 gäster men den här gången blir det en mindre tillställning. 

När Alma döptes fick jag flera frågor på bloggen om vi är troende. Svaret är nej utan jag ser dopet som en fin tradition och ett sätt att samla familj och vänner. Kyrkan är en lugn och vacker plats och är en del av vår kultur. Igår träffade vi prästen och då sa jag ärligt till honom att vi döper för traditionens skull och han sa att det var ett vanligt svar. 

Idag har jag massor att fixa inför helgen. Allt från att duka bordet och ta fram champagneglas till att blåsa ballonger och köpa blommor. Färgerna kommer gå i vitt, guld och lite rosa. Ingen överraskning direkt haha. Att göra i ordning allt tar mer tid än man tror och det känns som att det alltid blir stressigt! Hur som helst ska det bli väldigt roligt! 


dop hedvig eleonora kyrka ostermalm.jpgdop hedvig eleonora kyrka ostermalm.jpg

Alma plaskade runt


dopfika dessertbord.jpgdopfika dessertbord.jpg

Dessertbordet med cupcakes, macarons, tårta och godis


dopfika tarta dop.jpgdopfika tarta dop.jpg

Almas doptårta var så himla fin!


angelica aurell dop dvf.jpgangelica aurell dop dvf.jpg

Med världens bästa man


dop dopklanning.jpgdop dopklanning.jpg

Den obligatoriska ”Lejonkungen” bilden