IMG_0920.jpegIMG_0920.jpeg

I onsdags på morgonen flög Johan och Alma till Alperna så jag och Livia var själva hemma i fyra dagar. Jag måste säga att det kändes lite konstigt och tomt att bara vara med Livia. När man alltid är van att hämta två barn på förskolan, göra middag, leka och natta är det en enorm skillnad att bara ha ett barn.

Livia är en livfull tjej så jag kan inte påstå att vi har haft en lugn stund haha. Fördelen att bara få vara med Livia är att jag verkligen fått möjlighet att bara se henne och hennes behov. Vi har lekt massor och hon har börjat sjunga flera låtar där Pippi Långstrump är favoriten. När jag lagade mat en kväll lekte hon Prussiluskan och sjöng “Vi kommer ifrån ria-ra, ria-ra, ria-ra“ och sen hörde man Livia härma henne och säga “Men kära små barn“ haha.

Att få vara några dagar själv med Livia har varit riktigt mysigt. Jag tror det är viktigt för en som familj att man delar upp sig ibland. Nu behöver det inte vara så lång tid men jag tror att barnen gillar att få en egen stund med en förälder.