Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg
  1. Ibland händer det att jag sätter mig upp i sängen i sömnen och skriker “Spindel!“. Då har jag drömt att det kryper en stor spindel nära mig och det kan ta flera minuter innan jag inser att det är just en mardröm. Ibland kan jag flyga upp ur sängen och stå i ett hörn innan jag vaknar på riktigt. Det här har hänt mig under många år och det är så läskigt.

  2. Jag har svårt att “dosera“ sötsaker. Finns det kakor eller liknande hemma kan jag lätt äta upp ett paket på 10 minuter.

  3. Förut drömde jag om att starta min egen välgörenhetsorganisation. Det är inget jag har helt lagt åt sidan men jag har insett att det är bättre om jag engagerar mig i en redan aktiv organisation. Jag vill gärna hjälpa kvinnor och barn.

  4. Jag är väldigt intresserad av politik.

  5. Tiden efter graviditeten med Livia har gett mig både bättre och sämre självförtroende. Bättre för att jag är imponerad av min kropp men sämre för att den är svag och tar lång tid att återhämta. Jag känner mig sällan fin och ibland får jag en känsla av att jag vill gömma mig.

  6. Jag kan fastna för serier som RuPauls Dragrace och Henry Tyler Hollywood medium. RuPaul får mig att le så mycket!

  7. Jag älskar skaldjur men avskyr att skala (dålig kombo jag vet). Tycker inte om att pilla på mat med händerna. Det har inte med bakterier att göra utan mer att det blir kladdigt…

  8. Jag är så laddad att sätta igång och jobba ordentligt igen. Ska dock vara mammaledig fram till augusti 2019 så jag kommer nog bli rastlös haha. Förhoppningsvis får jag loss lite tid redan till våren, vore skönt att sätta igång iallafall en gång i veckan. När tiden kommer vill jag konsulta mer, främst inom affiliatemarknadsföring.