inlägget innehåller affilitelänkar


Angelicas Closet Angelica Aurell plisserad kjol mode saker stil Mulberry Missoni.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell plisserad kjol mode saker stil Mulberry Missoni.jpg


ankelboots stovletter.jpgankelboots stovletter.jpg


Angelica Aurell Missoni Twist Tango.jpgAngelica Aurell Missoni Twist Tango.jpg

Linne Twist & Tango Väska Mulberry Kjol H&M Kofta M Missoni Skor Gloria Oritz

Nu har jag börjat plocka fram mina boots och jag blev så glad när jag hittade det här paret. Jag köpte skorna i Palma för snart två år sedan och de är bekväma och snygga på samma gång. Höga klackar som man kan ha flera timmar utan att få ont i fötterna är guld värt!

I helgen matchade jag skorna med en plisserad kjol som jag köpte på H&M i våras med en ny topp från Twist & Tango. Den har spets upptill och så fin lyster, är sugen på att köpa toppen i fler färger! Över toppen hade jag en kofta från italienska favoriten M Missoni.