inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Angelicas Closet mode DAY Unisa.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet mode DAY Unisa.jpg


Angelicas Closet mode Angelica Aurell hostmode klassisk stil.jpgAngelicas Closet mode Angelica Aurell hostmode klassisk stil.jpg


DAY bedouine Love Moschino vaska spets.jpgDAY bedouine Love Moschino vaska spets.jpg

Kappa DAY Birger et Mikkelsen Väska Love Moschino Skjorta Carin Wester Skor Unisa Spetsbyxor DAY

Jag passar på att ha öppna skor så länge det går! Man får ju passa på innan det blir alldeles för kallt. Dessa är i mjuk mocka med slingback. Mina spetsbyxor brukar jag alltid få massor med komplimanger för och jag köpte paret för några år sedan. Älskar den färgen på hösten, matchar löven som börjar att falla från träden nu.

Om du behöver en ny skjorta kan jag tipsa om den ovan från Carin Wester. Den är i tencel, ett mjukt och miljövänligt material.