inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Anna-Karin InClassicFashion hostmode stil vitt.jpgAngelica Aurell Anna-Karin InClassicFashion hostmode stil vitt.jpg


modeblogg.jpgmodeblogg.jpg


vita bootsjpgvita bootsjpg


Angelica Aurell hostmode vitt Anna-Karin Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell hostmode vitt Anna-Karin Angelicas Closet.jpg


Angelica Aurell Anna-Karin vitt host mode .jpgAngelica Aurell Anna-Karin vitt host mode .jpg


mode vitt.jpgmode vitt.jpg


hostmode.jpghostmode.jpg


hostmode vitt.jpghostmode vitt.jpg

Min outfit: Ullkofta H&M / Väska Love Moschino / Linne Lindex / Byxor Jascha / Pumps Rizzo / Solglasögon Céline (lånat av Anna-Karin)

Anna-Karins outfit: Skjorta Massimo Dutti Jacka House of Dagmar Byxor Tiger of Sweden SS18 Boots & Other Stories Solglasögon Le Specs


Man kopplar ju vanligtvis ihop vitt med sommaren men det är en färg man kan ha året om. Såklart. Vitt på hösten är så härligt, speciellt i kontrast med alla höstlöv. Både jag och min vän Anna-Karin tycker likadant och en dag nyligen hade vi vitt på oss samtidigt.

Min vita ullkofta från H&M är så mjuk och härlig och koftan har jag använt flitigt sedan jag köpte den. Passar ju lika bra att mysa i hemma som en nättare jacka ute. Anna-Karins vita boots är så himla coola och jag älskar hur hon har matchat med sin beiga jacka från Dagmar. Glöm inte att spana in hennes sajt för mer inspiration!

En rolig sak som jag måste berätta är när vi fotade dessa bilder så ramlade jag rakt på rumpan haha. Jag blev så smutsig och när jag kom hem var det bara att lägga in byxorna i maskinen på en gång. Jag kan vara klumpig ibland men det är bara något man får skratta åt!

Bilder av Malin Göransson