Inlägget är i samarbete med Esprit och innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Angelicas Closet Esprit Anna-Karin InClassicFashion.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet Esprit Anna-Karin InClassicFashion.jpg


InClassicFashion Anna-Karin Angelica Aurell Angelicas Closet kostym kavaj jobb InClassicFashion.jpgInClassicFashion Anna-Karin Angelica Aurell Angelicas Closet kostym kavaj jobb InClassicFashion.jpg


Esprit kavaj.jpgEsprit kavaj.jpg


Karmine pumps kavaj jobb kostym.jpgKarmine pumps kavaj jobb kostym.jpg

Min outfit: Kavaj Esprit Collection Byxor Esprit Collection Linne med spets Twist & Tango Pumps Karmine Klocka Rolex Datorfodral Loewe

Anna-Karins outfit: Kavaj Esprit Collection Byxor Esprit Collection T-shirt i siden By Malene Birger Pumps Acne Studios Solglasögon Prada Väska Mulberry

Kostymen är en riktig klassiker. Något som du kan ha både till kontoret och fest beroende på vad du väljer för accessoarer. Jag och Anna-Karin har i samarbete med Esprit testat två kostymer, i samma modell men två olika färger. Jag har fastnat helt för byxorna och efter vår plåtning köpte jag paret i den gröna nyansen som Anna-Karin har på bilderna.

Jag brukar få många frågor om mina pumps med toffsar och dessa köpte jag i Palma för två år sedan. Paret är så himla sköna, spanska skor brukar passa mina fötter perfekt.

Har ni förresten noterat hur snygg Anna-Karin är i håret? Jag drömmer om den volymen och ett hår som studsar lite när man går! Ett tips är att spana in hennes blogg för att ta del av fantastiska stil, skönhet och inredningstips.

Bilder av Elin Strååt