innehåller affiliatelänkar 


Angelica Aurell DAY Ahlens Decadent .jpgAngelica Aurell DAY Ahlens Decadent .jpg


Angelicas Closet Angelica Aurell basker kappa.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell basker kappa.jpg


Angelicas Closet Angelica Aurell mode basker.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell mode basker.jpg


Decadent Eira snake ormskinn vaska Rizzo boots Angelicas Closet.jpgDecadent Eira snake ormskinn vaska Rizzo boots Angelicas Closet.jpg

Klänning Vila Basker Åhléns Kappa DAY Handskar Åhléns Boots Rizzo Väska Decadent

Just nu vill jag bara ha på mig mjuka stickade klänningar. Speciellt med polokrage! Snyggt och bekvämt med samma gång. Den här gråa klänningen är ett nytt köp och häromdagen matchade jag den med svart, grått, silver och ormskinn.

Jag tycker det är så stiligt med ormskinn, har nog alltid gillat det mönstret för det ger verkligen det där lilla extra. Just nu ser vi ju mycket av mönstret på kläder men jag föredrar det på skor och accessoarer.