Inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller affiliatelänkar


angelica-7179-2.jpgangelica-7179-2.jpg

Det finns inget som gör mig lyckligare än att se Alma och Livia tillsammans. Syskonkärlek måste vara bland det finaste som finns. Jag kan vara på världens sämsta humör men om jag ser dessa två skratta ihop är det som att allt annat försvinner. Man märker tydligt att de redan har ett starkt band till varandra och ingen gör Livia så glad som Alma!

Nu när vinterns festligheter börjar närmar sig har Livia och Alma fått varsin ny klänning. I matchande stil från franska Petit Bateau. Almas klänning har vackra små stjärnor och Livias med tyll och guld. Så himla fina! Petit Bateau har väldigt söta barnkläder och Babyshop har fått in ett härligt urval av festliga plagg för de minsta. Om man väljer Petit Bateau och står mellan två storlekar så rekommenderar jag att välja den större då märket kan vara lite små i storleken.


angelica-7156-3.jpgangelica-7156-3.jpg


angelica-7125-3.jpgangelica-7125-3.jpg