inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell fuskpals.jpgAngelica Aurell fuskpals.jpg


Angelica Aurell DAY fuskpals.jpgAngelica Aurell DAY fuskpals.jpg


Angelica Aurell fuskpals (1).jpgAngelica Aurell fuskpals (1).jpg


Angelicas Closet halsband Mulberry Lily.jpgAngelicas Closet halsband Mulberry Lily.jpg

Blus DAY Byxor KappAhl Väska Mulberry Fuskpäls Samsøe Samsøe Skor Gloria Oritz Halsband (egentligen ett skärp) Zara

Igår var jag med min pappa och Livia på Nationalmuseum. Som jag har längtat efter att renoveringen ska bli klar! Jag har försökt att gå dit ett par gånger innan men det har varit alldeles för mycket folk utanför. När vi var där var det okej med människor, det störde lite men inte så man fick panik och ville gå därifrån. Det har iallafall blivit så fint och man blir så lugn av att titta på konst.

Under torsdagen hade jag på mig en randig blus från favoriten DAY med ett par nya svarta byxor från KappAhl. Paret är stretchiga i midjan vilket är precis det jag behöver just nu. På fötterna hade jag mina favoritboots som jag köpte i Palma för två år sedan.