IMG_9267.JPGIMG_9267.JPG
  • Jag tycker att stora hundar kan vara läskiga. Jag har inte haft en dålig upplevelse men stora okopplade hundar kan vara obehagliga och göra mig nervös, speciellt när hundarna är en bit från sina ägare.

  • Sedan ungefär ett år tillbaka har jag slutat äta fläsk. Varför? För att grisar är smarta och söta. Äter mindre och mindre kött överlag och när jag väl gör det vill jag ha hög kvalitet och krav-märkt.

  • Jag är väldigt intresserad av konst och blir lugn av att gå på museum. Två konstnärer som jag älskar är Rembrandt och Klimt.

  • Jag har inte känt mig snygg på flera månader. Inte för att det är något avgörande här i livet men min självkänsla är inte så stark efter den här graviditeten. Det är något jag jobbar med varje dag och hoppas snart att kunna känna mig som mig själv igen!

  • Jag hade flera djur när jag var liten. Kaniner i flera omgångar, undulat och marsvin. Marsvinen hette Jafar och Håkan haha. I tonåren hade jag en maxad d-ponnny.

  • Jag gillar inte att ligga nära Johan när jag ska sova. Vill ha utrymme.

  • Jag dricker mindre och mindre alkohol. Ett glas då och då är gott men jag gillar inte känslan av att vara full längre.

  • Jag har aldrig färgat håret.

  • Jag brukar äta som att jag är vänsterhänt fast jag är högerhänt.

  • Jag har slutat läsa nyheterna på kvällen. Jag tar extremt illa vid mig av alla hemskheter i världen och får svårt att sova.