middag Rosendal.jpgmiddag Rosendal.jpg

Igår kväll bjöd Esprit och Red & Square Fashion PR in till middag på Rosendal. Det var så fint ordnat i växthusen och myskänslan var på max. Vi hade filtar runt oss och i ena hörnan sprakade en brasa. Under kvällen bjöds det på en god trerättersmiddag och en presentation av julens kollektion med Jeanette Friis Madsen. Esprit har så mycket fint den här säsongen!

När middagen var slut skrev vi hälsningar till julklappar som ska gå till Immanuelskyrkan. I paketen fanns det varma jackor och stickade plagg som kan hjälpa en människa i nöd denna vinter. Jag har familjemedlemmar som brukar volontärjobba där under julen så jag vet hur stor skillnad de gör.


Angelica Aurell Esprit.jpgAngelica Aurell Esprit.jpg


Rosendals tradgard.jpgRosendals tradgard.jpg


brasa.jpgbrasa.jpg


IMG_9683.JPGIMG_9683.JPG


IMG_9684.JPGIMG_9684.JPG