Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet.jpg


Sophie Giraffe Mulberry basker Valhallabageriet.jpgSophie Giraffe Mulberry basker Valhallabageriet.jpg

Halsduk Dagmar Fuskpäls Dry Lake Byxor DAY Kaffe Valhallabageriet

Jag har känt mig så trött och sliten de senaste dagarna. Naglarna går sönder och mitt hår blivit löjligt statiskt och står ut åt alla håll. Det måste vara kylan som är boven i dramat. Jag försöker bli piggare med små promenader i friska luften och genom att dricka kaffe såklart. Jag tycker inte om när det är kallt ute men samtidigt är det skönt att komma ut med barnvagnen.

När jag är ute med Livia finns det en leksak som jag alltid tar med mig, hennes Sophie the Giraffe. För er som inte har barn eller vet så är det en väldigt populär bitleksak. Alma älskade sin så Livia fick också en när hon började få sin första tand.