Angelica Aurell Anna-Karin leopard.jpgAngelica Aurell Anna-Karin leopard.jpg


Angelicas Closet Angelica Aurell Anna-Karin leopard.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell Anna-Karin leopard.jpg


leopard fuskpals DAY Gucci Loro Piana.jpgleopard fuskpals DAY Gucci Loro Piana.jpg


Anna-Karin Gucci leopard Stand fuskpals.jpgAnna-Karin Gucci leopard Stand fuskpals.jpg


rott leopard twinning outfits.jpgrott leopard twinning outfits.jpg

Min outfit: Fuskpäls DAY Birger et Mikkelsen Strumpbyxor Calzedonia Stövletter Gloria Ortiz Väska Gucci Halsduk Loro Piana Anna-Karins outfit: Fuskpäls Stand Skinnbyxor DAY Birger et Mikkelsen Polotröja & Other Stories Boots ATP Atelier Väska Chanel

Både jag och Anna-Karin älskar leopard. Det är ett klassiskt mönster som inte går ur tiden. Såhär på vintern går vi gärna klädda i mysiga fuskpälsar som gör det tråkiga vädret lite roligare. Om man är sugen på att addera en starkare färg så är rött ett bra val till leopard. Det sticker ut men är fortfarande i harmoni.

Min fuskpäls från DAY är så gosig och det som fick mig att falla för den här var knytbandet i midjan. Jag gillar den längre modellen som gör att man håller värmen i kylan. För att inte låta någon vind komma in har jag en cashmerehalsduk från Loro Piana runt halsen. Anna-Karins fuskpäls från Stand har ett större mönster och underbar lyster! Har ni förresten sett att hon köpt drömväskan från Chanel? Den står även på min önskelista för jag gillar hur den passar till allt i garderoben.

Bilder av Lisa Hööks