RR4C9680-2.jpgRR4C9680-2.jpg

Jag är så glad att det är december och att julen snart är här. Igår på första advent plockade vi upp julpyntet och köpte en liten gran till Alma som hon kan ha i sitt fönster. Nu har vi inte jättemycket julpynt och jag skulle faktiskt vilja köpa några fler saker… Det är underbart med julstämning så en extra tomte eller ljusstake skadar ju inte.

Igår dekorerade vi även ett pepparkakshus men det gick sådär haha. Jag trodde jag var smart som köpte ett färdigt hus men det var inte lättare för det. Jag brände mig två gånger på det varma sockret när vi skulle limma ihop bitarna. Alma tyckte iallafall det var jättekul att dekorera och det är ju det som är huvudsaken.

Det här med julkänslor är något som har gått upp och ner genom åren. Som liten älskade jag ju julen men i sena tonåren när mina föräldrar skilde sig hatade jag allt som hade med julen att göra. Det var inte förrän Alma föddes som mina riktiga julkänslor kom tillbaka. Den där känslan av att man vill pynta, pyssla och baka. Nu älskar jag julen och det är så roligt att få se den glädjen hos småtjejerna.