IMG_0014.JPGIMG_0014.JPG

Jag och Anna-Karin lärde känna varandra genom Instagram

Det skrivs mycket om hur sociala medier påverkar oss negativt. Hur det får oss att ändra verklighetsuppfattning, prioritera annorlunda och missa saker runt omkring oss. Jag kan hålla med till viss del och det är viktigt att ta tid där man är helt offline. För mig som har barn försöker jag tänka på när och hur jag använder telefonen för sociala medier och läsa nyheter. Jag vill inte att Alma och Livia ska se mig stirra på en iPhone hela tiden.

En sak som jag vill lyfta är hur fantastiskt sociala medier faktiskt är. Hur man har möjlighet att träffa nya vänner och bekanta. Hur man lätt kan lära sig nya saker, hitta inspiration och knyta affärskontakter. Hur man kan få support i forum. Det är verkligen guld värt.